Press ESC to close

Om FAOS

Efter en flygande start för något årtionde sedan så har Female Artwork of Sweden (FAOS, en intresseorganisation för svenska Artwork of Swedenkonstnärinnor och deras konst), dessvärre fört en tynande tillvaro de senaste åren. Nu har vi dock fått in en hel del nytt blod i organisationen och flera av våra nya medlemmar är sanna eldsjälar som bidrar oerhört till våra evenemang och projekt.

Som det nu ser ut så är framtiden för organisationen ljus, och vi har många spännande saker på gång. Du bör därför hålla koll på hemsidan regelbundet för att se till att inte missa något spännande. Självklart välkomnar vi inte bara besökare, utan ser gärna att fler blir medlemmar och bidrar till att föreningen utvecklas ytterligare. Vårt motto är att “inget är fel när det gäller konst, hur konstigt det än verkar”, och ha gärna det med dig när du kontaktar oss genom mail eller i våra lokaler (adress kommer att dyka upp här på sajten inom kort).

Vi vill gärna växa oss större och starkare, och tillhör du redan idag en liknande förening på annat håll i landet så får du gärna höra av dig angående ett eventuellt samarbete mellan våra bägge organisationer. Konstigare än så behöver det inte vara!