136-6-maxa-aterhamtningen-med-massage-1

Jag älskar att träna och gör det främst för att känna att jag har energi till att göra saker jag trivs med i mitt liv. Dessutom känns det såklart viktigt att mina barn har en mamma som faktiskt finns till för dem så länge det bara går och jag vill försöka göra allt jag kan för att det ska bli verklighet. Allt eftersom åren gått har jag dock förstått att återhämtningen är lika viktig som träningen för att den ska ge resultat.

Satsa stenhårt på massage

Det är lätt tycker jag, att bara satsa framåt oavsett vad det gäller. Så har jag nog alltid levt oavsett om det gäller träning, jobb, familj eller något annat. På många vis kan det nog vara bra att vara sådan som jag är, jag har exempelvis alltid fått bra tjänster på mina arbetsplatser. När det kommer till just träning har jag på senare år dock förstått att jag måste återhämta mig för att orka träna hårt.

Jag började därför med att boka in mig på en massage som var fokuserad på att just hantera träning och att få kroppen att orka i längden. Tyvärr gjorde jag misstaget att inte kolla upp stället men som tur är gav jag inte upp och hittade snart ett ställe jag trivdes riktigt bra på. Nyfiken – allt du behöver veta hittar du på https://www.aktivtraningmassage.se/. Gå in och se om det kan vara något för dig vet jag.

Eftersom jag inte hittade rätt första gången har jag samlat mina bästa tips då man söker en massör som vet vad han eller hon gör. Du hittar dem här nedan.

Tips för dig som vill satsa på idrottsmassage

  • Börja med att kolla upp din egen ekonomi. Du kan maxa återhämtningen med massage men bör aldrig göra det och samtidigt ruinera dig själv. Det är så att säga en investering men du måste samtidigt ha koll på hur mycket du faktiskt har råd med att det ska kosta. Om du känner dig osäker på hur du ska gå till väga med att göra en budget bör du fråga någon du litar på om hjälp. Alternativt kan du alltid läsa dig till informationen. Jag använde mig personligen av en enkel budgetkalkyl jag hittade på en bra sida om ekonomi online. Det fungerade toppen för mig och jag kände mig trygg med mina uträkningar.
  • Fråga vänner och familj om tips. Du har säkerligen någon du känner som gillar att träna och därför har erfarenhet av ämnet. Se bara till att du hör med någon du har förtroende för så att du kan försäkra dig om att du får tillförlitliga svar.
  • Kolla upp alla massörer du är intresserad av innan du bestämmer dig. Du kan enkelt söka på deras företagsnamn och ta del av information om vad tidigare kunder tyckt om sin upplevelse med dem. Att läsa omdömen är helt enkelt smart för den som vill försäkra sig om att de gör ett bra val. Se bara till att läsa på flera sajter så att du kan vara säker på att du inte får ensidig information.
  • Se till att du förstått vad som ingår i ditt köp av massage. Då slipper du tråkiga överraskningar vilket är risken om du förväntade dig en viss sak och sedan inte skulle få den. Läs gärna villkoren för att ha koll från start. Ställ dessutom frågor om du undrar över något. Alla seriösa massörer är mer än glada över att få hjälpa och guida dig rätt.

Du kan maxa återhämtningen med massage och jag gillar tanken på att fler än jag satsar på detta. Intresserad av att läsa på lite mer – den som är aktiv och gillar att träna kan läsa mer om idrottsmassage på https://www.aktivtraningmassage.se/massage/idrottsmassage/. Jag gjorde det och är så glad över att jag tog chansen. Idag mår jag bättre än någonsin förut och jag anser att det till stor del har att göra med att jag går på massage.

Läs på och få en bättre uppfattning om vad idrottsmassage kan göra för dig

136-6-maxa-aterhamtningen-med-massage-2

Jag gillar att läsa på om allt jag ska ta beslut om och min träning är inget annorlunda. Dagens Industri skriver här om hur idrottsmassage kan hjälpa dig att förebygga skador och jag tycker artikeln är intressant för alla som på något sätt är nyfikna på hur man kan göra träningen bättre på alla sätt och vis. Idrottare maxar återhämtningen med massage. Läs mer i en artikel i Sundsvalls Tidning och låt dig inspireras till att göra samma val själv. Du har bara en kropp så som jag ser det så det gäller att du verkligen tar ansvar för att den ska må så bra som möjligt.

Jag gillar min kropp och allt som den kan göra. Därför tycker jag att det är superfascinerande att jag kan maxa återhämtningen med massage. Jag var i yngre år en ganska duktig idrottare men nu handlar det mer om att se till att jag ska må bra längre upp i åldrarna också. Ibland brukar jag se framför mig hur jag som nittioåring ska springa runt med mina barnbarn och slå dem i diverse olika sporter. Det är en kul tanke tycker jag som definitivt är en sporre för att jag ska träna än hårdare i framtiden. Livet handlar om att må bra i allt man gör och det kommer att fortsätta vara mitt motto.